Dev Napisano Październik 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 Witam zainstalowałem sobie FluxBox (przez apt-get) i zadowolony wylogowuje sie wybieram fluxbox i jakież było moje zdziwienie kiedy to zobaczyłem, że nie mam (_wogóle_ → w ogóle) ORT żadnych napisów w menu. Po omacku trafiłem na przycisk (?) wyloguj i wróciłem do KDE. Co jest nie tak z fluxboxem :?: P.S: zamieszczam zdjęcie tego niecodziennego wydarzenia. http://agang.webpark.pl/fluxbox.jpg - robione aparcikiem z telefonu Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Listopad 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2004 Miałem taki sam problem ale już wiem o co chodzi (kolego mi pomógł).........(_sprubuj_ → spróbuj) ORT zrobić tak: odpal xinit potem w terminalku LANG=UTC startfluxbox u mnie to pomogło ale były brzydkie, duże literki... więc (_sprubuj_ → spróbuj) ORT LANG=C startfluxbox.... jeżeli Ci się tak podoba to tylko trzeba dodać do ~/.Xclients zamiast startfluxbox LANG=C startfluxbox....... u mnie pomogło............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi