maciej_otw Napisano Styczeń 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2009 Po roztagowaniu pliku z Wifiscannerem i wydaniu polecenia ./autogen.sh program wypisuje, że nie nie mam automake 1. 6 lub wyższej. Po wydaniu rpm mam odpowiedź iż posiadam wersję 1.10. Jest to instalacja na FC10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Styczeń 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2009 jest ich kilka wersji w repo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej_otw Napisano Styczeń 8, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2009 jest ich kilka wersji w repo Mam zainstalować tą starszą wersję 1.6, czy można coś pozmieniać w plikach lub ścieżkach dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Styczeń 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2009 najlepiej wszystkie o tak: yum install automake\* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi