chakjer Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Mam malutki problem ostatnio wyrzucalem pakiety ktore mi sie nie przydadza przez nakladke synaptic no i wyrzucilem cos co (_napewno_ → na pewno) ORT nie bylo powiazane z crontabem( nigdy nie wyrzucam jezeli pakiety sa powiazane) ale teraz uslugi ktore mam zapisane w crontabie sie nie uruchamiaja (_wogole_ → w ogóle) ORT sie nie da edytowac crontaba nie ma takiej komendy jak crontab -e itp mam zainstalowany pakiet crontabs 1.10-6 jakies pomysly co z tym zrobic zeby cron dzialal z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 A sprawdzales czy crontaba nie odinstalowales czasami? Nie mam zadnego fachowego pomyslu, ale jesli mozesz to zainstaluj jeszcze raz. P.S. Tylko jesli jeszcze jest (i mozesz go usunac), to najpierw odinstaluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chakjer Napisano Listopad 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 jakims cudem odinstalowalem daemona crona :lammer: pakiet nazywal sie vixie-cron.... tylko troche mnie to dziwi bo jak szukalm w synapticu wg nazwy i wpisywalem cron to (_wogole_ → w ogóle) ORT tego pakietu nie pokazywal no coz dzieki za pomoc czlowiek uczy sie na wlasnych bledach ale to chyba dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi