Gość Napisano Grudzień 19, 2003 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2003 Jakie są minimalne sensowne wymagania Fedory dla trybu graficznego i tekstowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Grudzień 19, 2003 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2003 Procesor Tryb tekstowy: : Miejsce na dysku (bez danych użytkowników) Pamięć RAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2004 Zalezy jeszcze jakie Xwindow'y KDE (_napewno_ → na pewno) ORT :-) GNOME tez by sie przydalo chodz przezyje sie na wolniejszym WM zdecydowanie najmniej potrzebuje wlasnie on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2004 Ja mam dostęp do sporej ilości kompiutrów nieco słabszych i wszędzie, gdzie mam okazję instaluję fedorę. Poza problemami jest świetna! Środowisko graficzne działa mi na: PII 400 MHz, Riva Tnt 2 Ultra, 256MB ram PII 300 MHz, Riva Vanta, 128MB ram Nie jest może to jakaś nieogarnialna szybkość, ale pracować można spokojnie. Na 400 działa na tyle dobrze (zarówno pod KDE jak i GNOME), że pokusiłem się o instalację SimCity3000 (wine :>) i jest git. Tak więc IMO nie trzeba się specjalnie przejmować wydajnością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi