Robert1 Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Stała się rzecz dziwna. Proszę mi odpowiedzieć co się dzieje ???? Mam ten sam plik arkusza kalkulacyjnego z rozsz.sxw zrzucony na dwóch kontach urzytkowniczych.Na jednym koncie jest ten plik widziany prawidłowo i mogę go otworzyć przez Open Office natomiast na drugim plik ten widziany jest jako archiwum ZIP (i ma rozsz.sxw)i nie moge go normalnie otworzyć . Jaki jest problem,prawdę mówiąc spotkałem się z tym po raz pierwszy. Próbowałem pozmieniać coś we właściwościach ale nic to nie dało. Pozdrawiam i proszę o pomoc ROBERT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Hmm, ale otwierasz podowjnie klikajac na plik, czy probojesz otworzyc normalnie przez program (Otworz...). Jesli nie probowales drugiej mozliwosci, to sproboj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Październik 31, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Hmm, ale otwierasz podowjnie klikajac na plik, czy probojesz otworzyc normalnie przez program (Otworz...). Jesli nie probowales drugiej mozliwosci, to sproboj. Pewnie że probowałem. Czy to nie jest problem domyśnego otwierania plików na danym koncie ?? Może coś się przestawiło ??? Bo nie potrafie zrozumieć czemu na innym koncie problemu nie ma. pozdro i proszę o sugestię ROBERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Jeśli nie otwiera pliku jeśli wejdziesz do OpenOffica i robisz otwórz to nie mam pojęcia co jest ale ygląda na spaprane ustawienie mime. Jeśli natomiast nie działa tylko z nautiliusa jak klikasz dwa razy to weź prawym klawiszem Otwórz za pomocą->Inna-> i jeśli masz na liście która się ukaże OOo to ustaw go jako domyślne dla tego typu plików klawiszem zmień lub klawiszem przejdź tam dodaj OOo jeśli go nie ma na liście i potem ustaw jako domyślne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi