przemko Napisano Styczeń 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2009 Witam, Mam dość nietypowe pytanie. Czy ktoś używa telefonu voip w Linuksie. Zastanawiam się nad takim urządzeniem i jestem ciekaw, jak będzie z jego kompatybilnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenoX Napisano Styczeń 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2009 zobacz: tanie i wszystkomający, http://www.atcom.cn/En_products_AG188N.html Jak jestes zainteresowany danym modelem telefonu to sprawdź na stronie producenta, czy to może pracować z Linuksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korotopor Napisano Luty 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2009 Witam, Mam dość nietypowe pytanie. Czy ktoś używa telefonu voip w Linuksie. Zastanawiam się nad takim urządzeniem i jestem ciekaw, jak będzie z jego kompatybilnością. Telefon internetowy voip, aby go używać najlepiej zakupić bramkę, lub telefon z bramką, lub router z bramką. Działa wtedy bez względu na podłączony komputer i jego system operacyjny. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi