Piotr82 Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Fvwm - łatwa instalacja i konfiguracja Napisałem artykulik o instalce fvwm. Zapraszam na strone. Ewentualne pytania , komentarze prosze na forum , znaczy się do ksiegi gości na stronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Cześć. Czytałem ten artykuł i skompilowałem sobie fvwm ze źródeł, ale mam problem. Chcę go dodać do listy wyboru sesji (tam gdzie podaje się login, hasło, wybiera się czy ma uruchomić KDE czy coś innego). Mając (_fluxbox'a_ → Fluxboksa) ORT była tam opcja wyboru. Więc wylogowałem się z KDE i zalogowałem na fluxbox. Z fvwm tak nie mogę. Może ktoś podopowiedzieć jak go dodać do listy wyboru ? Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Zapraszam na strone. <OT> Masz nieźle wypasioną stronę :-) Gratulacje. </OT> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 dzięki gajownik co do uruchamiania fvwm z gdm to właśnie też miałem z tym kłopot dlatego dodałem do już nie pamiętam którego pliku (poszukam , plik w którym zapisane jest domyślne środowisko) aby domyślnym środowiskiem było fvwm i już mam ps. jak uda Ci się to znalezc to daj znac bo musze to wstawić do tekstu OK ODPOWIEDZ W KSIEDZE GOSCI NA MOJEJ WWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi