alfred Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 siemanko wszystkim przytrafilo mi sie cos ziwnego po restarcie fedory niechca zaladowac mi sie X a konsole sa mdłe tzn ledwo widac to co pisze i to tylko wtedy gdzy kontrast i jasnosc monitora sa na max (samsung syncMaster 700IFT) dziwi mnie cala sprawa bo nie grzebalem w zadnym pliku konfiguracyjnym ostatnia zecza jaka robilem byla instalacja kmldnkey moja karta graficzna to geforce z gory dzieki za pomoc albo jakies uwagi dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Ja stawialbym na problem z karta graficzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Listopad 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Ja stawialbym na problem z karta graficzna. moze jakies sugestje jak to naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Daj karte do sprawdzenia jakiemus fachowcowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Listopad 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 karta jest ok na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 pierwsza sprawa: logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Listopad 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 sprawa wygladala dziwnie (zainstalowalem system od nowa ) po nastepnym uruchomieniu nie moglem juz nic zobaczyc teminale byly czarne wiec logów wrzucic nie moglem. fedora chodzila mi dosc dlugo zadnych problemow nie mialem wiec (_niewiem_ → nie wiem) ORT z czym to bylo zwiazane. zastanawia mnie tylko czy ktos mial juz taki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 Witam!!!!!!! Mam ten sam problem, gdzyż zainstalowałem mldonkeya z graficznym interfejsem(co prawda nie kumam go ale nie chce się z niczym łączyć), no i system chodził do pierwszego restartu!! Teraz nic się nie chce uruchomić!! Zmieniłem runlevel na 3 no i konsola działa, no ale X ni ch*ja:) Pytanko jest następujące : jak je teraz podnieść ?? Próbowałem Xconfigurator - duppa, xf86cfg - lipa, setup i konfiguracja x też lipa!! Dwóch pierwszych ni ma a trzeci się coś akby wieszał!! :( POMOCY!!!! Cuda!!!! Nie wuiem jak to się stało ale okienka działają:) Uruchomiłem fedorke z płytki, instalator, opn sobie coś tam doinstalował, po tem usunąłem , albo usiłowałem mldonkey no i działá :) Jaja do kwadratu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi