trOcu Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Czesc, Szukam jakiejs instrukcji, pomocy, odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. Obecnie korzystam z FC2. Jestem zupelnym zielepuchem, ale udalo mi sie sciagnac wersje 2.5.12, poradzilem sobie z rozpakowaniem, ba.. chyba nawet ja zainstalowalem (./configure | make | make install - czy dobrze?), lecz dalej ani rusz. Co dalej ? Jak uruchomic, jak uzywac fvwm? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Ja to zrobiłem tak że dodałem do pliku ( niestety nie pamiętam jakiego ) który jest odpowiedzialny za ustawienia domyślnego środowiska które ma się uruchomić w gdm. Musisz poszukać tego pliczku w którym masz wpisane to co masz domyślne w gdm i zmienić to na fvwm , fvwm sie odpala poprostu fvwm chyba. OK JUŻ WIEM ODPOWIEDŻ NA MOJEJ STRONCE W KSIEDZE GOSCI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi