king_crim Napisano Luty 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2009 Mam taki problem, ze polskie znaki wyswietlaja mi sie slicznie wszedzie, nawet w firefox-ie, ale nie moge ich wpisywac np piszac tego posta, wszedzie indziej dzialaja normalnie tylko nie w przegladarce... przegladarka: Firefox 3.0.6 - PL locale: LANG=pl_PL.utf8 LC_CTYPE="pl_PL.utf8" LC_NUMERIC="pl_PL.utf8" LC_TIME="pl_PL.utf8" LC_COLLATE="pl_PL.utf8" LC_MONETARY="pl_PL.utf8" LC_MESSAGES="pl_PL.utf8" LC_PAPER="pl_PL.utf8" LC_NAME="pl_PL.utf8" LC_ADDRESS="pl_PL.utf8" LC_TELEPHONE="pl_PL.utf8" LC_MEASUREMENT="pl_PL.utf8" LC_IDENTIFICATION="pl_PL.utf8" LC_ALL= TYLKO piszac w przegladarce mam ten problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Luty 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2009 Witam, Jeżeli miałbym strzelać to powiedziałbym żebyś układ klawiatury zmienił. Pozdrawiam, Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
king_crim Napisano Luty 19, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2009 No właśnie układ miałem polski, (System -> Preferencje -> Sprzęt -> Klawiatura) a jakbym nie miał to gdzie indziej też by był ten problem... W każdym bądź razie już jest ok, (_niewiem_ → nie wiem) ORT czemu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi