The Structorr Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Ukazała się nowa wersja Azureusa. Można pobrać tutaj. Używam dopiero ~2 godz. więc nie wiele mogę powiedzieć. Narazie denewuje mnie, że po uruchomieniu wyskakuje mi okienko Auto Update i wyświeta się że jest dostępna wersja 2.2, którą już mam. Dziwne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Ta przypadłość to niestety w poprzedniej wersji też była. Pomaga odptaszkowanie: Tools -> Konfiguracja -> Interfejs -> Uruchamianie -> Check for latest version when Azureus starts. Można zaptaszkować następne okienko (...periodicaly) - nie jest tak uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Listopad 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Pomaga odptaszkowanie: Tools -> Konfiguracja -> Interfejs -> Uruchamianie -> Check for latest version when Azureus starts. Można zaptaszkować następne okienko (...periodicaly) - nie jest tak uciążliwe. To też od razu tak właśnie zrobiłem ale w poprzedniej wersji tego nie miałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2004 Taki mały OT po zrobieniu upgradu do tej wersji w logach pojawiły się "inne" "nowe" dziwne wpisy. Albo po prostu wystąpił u mnie taki sam problem jak w topicu o LKM Trojan. Nie wiem (_napewno_ → na pewno) ORT czy to przez upgrade ale te "nowe" wpisy pojawiły się dopiero po jego przeprowadzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi