D4rkAssasin Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Siema sory ze pisze takie bzdety ale jestem nowy mam (_linuxa_ → Linuksa) ORT od paru godzin i nie wiem jak zainstalowac wtyczki ktore sa spakowane prosilbym o mała pomoc jezeli byscie mogli wyslac mi jakis opis na @ to bylbym bardzo wdzieczny a to moj mail [email protected] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Forum jest po to aby na nim odpowiadać, a nie na @. Żeby Ci udzielić odpowiedzi musisz podać jakie to wtyczki, czym spakowane itp. Może to wystarczy? tar -jxvf cała_nazwa_pliku - dla tar.bz2 tar -zxvf cała_nazwa_pliku - dla tar.gz No i potem może trzeba zainstalować? P.S. Podejrzewam, że na forum znajdziesz być może interesujące Cię opisy - na górze jest taki przycisk 'Szukaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4rkAssasin Napisano Listopad 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 mam problem z tymi: tar.gz jak narazie tych 2 jeszcze nie widzialem rozpakowalem je ale jak je zainstalowac to za cholere nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Jeśli je rozpakowałeś to utworzył się katalog o takiej samej lub podobnej nazwie. Tam powinny być pliki README lub INSTALL lub COŚ_PODOBNEGO. Przeczytaj, w którymś jest instrukcja instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 jak je zainstalowac to za cholere nie wiem Sprawdź najpierw czy nie ma gotowych paczek rpm Twojego programu: http://fedoratracker.org/tracker.py?mode=pkgSearch http://rpm.pbone.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trOcu Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 (Jeszcze tylko dodam dla porzadku, bo sam jestem zielony i dla mnie to nie bylo takie oczywiste na samym poczatku) Otwierasz w terminalu katalog z rozpakowanym programem i tam wpisujesz polecenie. Jakie? Skorzystaj z rady wuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi