JanuszWo Napisano Marzec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2009 Witam! Ostatnie zauważyłem, że moja klawiatura i mysz z wtyczką ps2 a połączone z komputerem przez przelotkę i hub usb przełączają się... w jakieś inne stany. Przelotki z ps2 na usb i huba usb 1 muszę używać ze względu na to, że czasem korzystam z kabla kvm. Mysz mam ustawioną jako mysz dla leworęcznych w "Ustawienia systemowe" kde jako mysz dla leworęcznych. Ostatnio co jakiś czas mysz sam z siebie zmienia się na praworęczną (bez odnotowania tego w ustawieniach systemowych kde), a klawiatura mruga diodkami i przełącza się klawisz "F Lock" bo mam taki (klawiatura microsoft). Wczoraj zdażyło się też, że nie mogłem wpisywać polskich literek, prawy alt stracił swoje "polskie" właściwości. Uważam, że dolegliwości te nasilają się po kolejnych aktualizacjach fedory. Co mam zrobić, aby uniknąć takich dziwnych zachowań? Żeby ustawienia nie zmieniały się bez mojej wiedzy. Pozdrawiam - JanuszWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi