myping Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 Witam! Mam Fedorę 10 i pracuję na Gnome, ale chciałem mieć także inne programy więc zainstalowałem też KDE. Mam jednak problem z pakietem kdegraphics, który na pewno jest zainstalowany ale nie ma programów wchodzących w jego skład między innymi KPDF i KDVI. Próbowałem je uruchomić z konsoli ale nic, wyszukiwałem pliki w systemie zawierające w nazwie kpdf i kdvi i znalazło tylko dokumentacje o tych programach. Dodam jeszcze, że uaktualniałem także całe KDE za pomocą yuma i nic. W czym może być problem? Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Marzec 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2009 Fedora 10 sugeruje kde 4.x, a w tej wersji kpdf, kdvi, kghostview itp. zostały scalone w jedną aplikację - okular. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myping Napisano Marzec 5, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2009 Fedora 10 sugeruje kde 4.x, a w tej wersji kpdf, kdvi, kghostview itp. zostały scalone w jedną aplikację - okular. No fakt. Nie jestem na bieżąco. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi