aro_2003 Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Jak zainstalować i uruchomić kartę telewizyjną AverMedia, AverTV 303/403 pod Fedora 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Z ta karta mozesz miec probelmy, bo jak pamietam chip tej karty nie byl obslugiwany, ale teraz podobno dziala: Sciagnij najnowsza wersje driverow video4linux (ze snapshota) z linux.bytesex.org: http://dl.bytesex.org/cvs-snapshots/ rozpakuj, skompiluj i zaladuj odpowiendie moduly. tu masz opis: (znalazieone na google) http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&t...u.pl%26rnum%3D1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 ja mam tą karte i nie udało mi się jej uruchomić pod linuxem nigdy , aczkolwiek tego co wyżej nie próbowałem bo już dałem sobie spokój z tv pod linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 bo kiedyś nie dało się jej w ogóle zainstalwoać, nie było obsługi chipseto conexant (coś tam dalej), próbowałem u kolegi w tamtym roku, a teraz podobno już napisali odpowiedni moduł, (nie wiem nie testowałem, bo nie mam karty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 no wiem że nie było obsługi , kiedyś dawno znalazłem jakiś projekt ale nie dało się tego zainstalować i (_wogule_ → w ogóle) ORT po instalacji to tylko czarno biały obraz itd. fajnie że napisali ,ale mogliby to dołaczyć do jakiejś dystrybucji , jakiś łatwiejszy sposób instalacji tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi