96th Napisano Marzec 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2009 Witajcie. Mam problem z Evolution. zainstalowałem sobie Fedore 10 z KDE 4.2. Po kilku dniach stwierdziłem że i tak wole GNOME i je zainstalowałem. W sobote usunąłem KDE, wraz z NetworkManagerem Ale podłączyłem się kablem Ethernet, pobrałem z repo Fredzi NetworkManagera i już znowu byłem na Wi-Fi. Dziś chcę sprawdzić moją pocztę, która doskonale działała wcześniej, i za przeproszeniem, d*pa Yumex nie wyświetla żadnych aktualizacji, bo zaaktualizowałem system jak tylko przywróciłem Wi-Fi. Podam screen paska zadań: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Marzec 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2009 sprawdź czy masz zaznaczoną opcję "pracuj w trybie ofline" w evolution jak tak to ją odznacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Marzec 30, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2009 Rzeczywiście, wszystkie inne programy zrobiły to automatycznie. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi