Jony Napisano Marzec 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2009 Noszę się z zamiarem kupna adaptera bluetooth usb i nie wiem jaki wybrać, by bezproblemowo współpracował z Linuksem. Może coś doradzicie? Czym się kierować przy wyborze lub konkretne przykłady. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2009 Sam nie mam bluetootha, ale był u mnie kiedyś kolega z takim właśnie na USB (chyba jakiś NONAME) i działał bezproblemu. Parował się z komórką, wysyłał/odbierał pliki bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Marzec 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2009 Ja tylko chcę dodać że na wszystkich dystrybucjach z jądrem 2.6.27 gdzie wprowadzono moduł "btusb" mogą być problemy z obsługą bluetootha na linuksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Marzec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2009 U mnie praktycznie żadnych problemów a kupiłem niemalże pierwszy z brzegu pod USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi