ippo Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 hm, brak mi pomysłów.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 jednak o te 254 chodziło .... nie podejrzewałbym tego, przeważnie jak coś jest złe to krzyczy, a tu nie, ładnie wartość przyjął. Dałem 254 i nie parkuje co 20 sekund (co ile to nie wiem bo mi się nie chce czekać, ale na pewno dużo dłużej ;]). Dzięki ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ippo Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 w necie pisali, nawet zdaje się tu kolega Arabski wspominał, że nie zawsze działa Poobserwuj, co się dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanxiss Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 254 powinno dzialac dobrze jak ktos nie uzywa zasilania z akumulatorka to mozna ewentualnie wylaczyc idle: hdparam -S 0 /dev/... ja tam nie uzywam laptop-mode-tools kiedys tam probowalem ale bez przekonania, a ze laptopa uzywam praktycznie tylko z gniazdka, to dodalem ustawienia hdparam do rc.local Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts