maxwell Napisano Kwiecień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2009 Pomimo iż mam działający dźwięk w systemie i mogę nagrywać poprzez mikrofon pliki wav - nie mogę korzystać ze skype. Podczas dzwonienia pokazuje błąd - problem z odtwarzaniem audio. Szukałem w internecie - również na tym forum ale jak dotąd nie znalazłem rozwiązania. Zgodnie z tym tematem: http://forum.fedora.pl/lofiversion/index.php/t12935.html wpisuję skype w konsoli ale nie wywala żadnych błędów. Posiadam laptopa Gateway MT 6840, karta intelowska zintegrowana, 2 gb ram, intel core duo. O ile pamiętam na innych distro skype działał. Co robić? edit: Ok, poradziłem sobie sam ale nie kasuję tematu, bo inni mogą mieć problemy z tym, opiszę jak to zrobiłem: - problem nie jest jak podano w przytoczonym linku - w ustawieniach systemu - a w ustawieniach skype Oczywiście to podziałało u mnie - może komuś to pomoże ale pewnie nie będzie działać na każdym sprzęcie, zamiast opisywać dam jeden zrzut ekranu, który powie więcej niż mój opis: Tak powinno być ustawione w ustawieniach skype - trzeba pozmieniać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi