tomcio15 Napisano Listopad 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2004 Jaki sterownik jadra odpowiada za kartę sieciową: nForce2 Etheret Controller bo chcę skompilować sobie "chude" jądro a nie wiem jaki sterownik obsługuje moją sieciówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2004 jezeli dziala Ci sieciowka na jadrze dystrybucyjnym to zobacz jaki modul jest zaladowany i bedziesz wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Listopad 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2004 ?? yyyy kurde a jak to sprawdzic jaki mod↓l jest załadowany ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2004 a jak to sprawdzic jaki mod↓l jest załadowany ?? lsmod Moduł to chyba forcedeth, ale głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2004 w /etc/modprobe.conf alias eth0 forcedeth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi