lanxiss Napisano Czerwiec 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2009 darek to może spróbuj starej metody, usuń drukarkę, konfigurację drukarki, a potem włącz ją i niech sobie fedorka wykryje sama, a jak nie wykryje to dodaj drukarkę ręcznie. Może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekrocznik71 Napisano Czerwiec 13, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2009 darek to może spróbuj starej metody, usuń drukarkę, konfigurację drukarki, a potem włącz ją i niech sobie fedorka wykryje sama, a jak nie wykryje to dodaj drukarkę ręcznie. Może pomoże Twój sposób pomógł,usunąlem drukarkę,wyłączyłem ją,włączyłem fedora ją wykryła sama,wszedlem w jej właściwości,zostawiłem na baner-none,po tym już w HP manager autoamtycznie ustawiło się na no baner page, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Czerwiec 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2009 Twój sposób pomógł,usunąlem drukarkę,wyłączyłem ją,włączyłem fedora ją wykryła sama,wszedlem w jej właściwości,zostawiłem na baner-none,po tym już w HP manager autoamtycznie ustawiło się na no baner page, dzięki za pomoc. He he, to zawsze pomaga, no prawie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi