exbros Napisano Czerwiec 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 echo > 0 /selinux/enforce Oj, chyba echo 0 > /selinux/enforce ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r3dh34d Napisano Czerwiec 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 oooops i did again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepanb Napisano Czerwiec 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2009 /usr/sbin/setsebool -P ftp_home_dir=1 to pomoglo powiedzcie mi panowie za to jak selinux kompletnie wylaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Czerwiec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2009 man setenforce lub tu: setenforce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Czerwiec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2009 W linii komend kernela: selinux=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Czerwiec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2009 albo w /etc/selinux/config: SELINUX=disabled Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepanb Napisano Czerwiec 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2009 ok, dziekuje, poradzilem sobie panowie a jak sprawa z linuxstat na fedorze 10 u mnie jest niestety po instalacji takie cos http://89.171.233.10/lstat/lstat.cgi czy ktos ma rade co moze byc nie halo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Czerwiec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2009 Hmm ja zobaczyłem: Internal Server Error Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepanb Napisano Czerwiec 5, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2009 no wlasnie... :/ czym to spowodowane znowu nowa instalacja systemu, wszystko zaintaowane zgodnie z tutorialem, zadnych bledow i nic :/ dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Czerwiec 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2009 Hehe, pewnie nie masz kontekstu w SELinuksie który pozwala na wykonanie skryptów CGI Żeby nie offtopicować zbytnio - jeżeli chcesz się "badać" z zewnątrz, polecam jakieś webproxy, np. -> http://hidemyass.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi