Gryhild Napisano Listopad 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2004 Witam!! Zainstalowalem mldonkey z paczki i on nie chce sie laczyc z netem. Pewnie nie ma serwerow na liscie , skad j wziac?? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitaro Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Witam!! Zainstalowalem mldonkey z paczki i on nie chce sie laczyc z netem. Pewnie nie ma serwerow na liscie , skad j wziac?? Dzieki ja mam ztąd http://ocbmaurice.dyndns.org/pl/slist.pl/s...server-best.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 A gdzie mam to wpisać ?? Albo dokładnie co z tym zrobić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitaro Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 A gdzie mam to wpisać ?? Albo dokładnie co z tym zrobić ?? hmm (_niewiem_ → nie wiem) ORT dokładnie jak to jest w mldonkey, ale chyba musisz podmienic te pliki, ja mam xmule spróbuj może tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiotata Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Witam!! Zainstalowalem mldonkey z paczki i on nie chce sie laczyc z netem. Pewnie nie ma serwerow na liscie , skad j wziac?? Dzieki 1. Jeśli instalowałeś mldonkeya z rpm`ów dla FC, to (przynajmniej w wersji 2.5.22 z livna.org) lista serwerów już w paczce jest i powinna być wystarczająca do pracy. 2. Niezależnie od listy serwerów w pakiecie, proponowałbym ściągnięcie plugina do mozilli (w tym firefoxa i pewnie paru innych przeglądarek) stąd. Pozwala ona na dostęp do linków ed2 z poziomu przeglądarki z serwisów typu Osloskopa itp. 3. Z mojej praktyki wynika, że problem ze ściąganiem/wysyłaniem z mldonkey`a może być związany z FC3; niezależnie od ustawień firewalla i selinuxa nie jestem w stanie wpiąć się z rozsądnym transferem do sieci (jestem za NATem, może to jest przyczyna?). 4. aMule u mnie nie rozwiązuje tematu 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi