sparky Napisano Luty 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2004 Odpalam Mozille wczoraj a tu... wiekoszosc opcji nieaktywna! Tzn wszystkie maile mam jak byly, ustawienia sa ok, zdefiniowane konta ok ale 1. nieaktywny jest przycisk Get Messages 2. po nacisnieciu Compose u gory powinienem moc wybrac z jakiego konta ma isc mail - jest tylko '...' 3. jedyne co moge to sobie przegladac i przeszukiwac maile ;( nie moge wyslac ani odebrac. Co ciekawe - ODBIERA maile ale tylko automatem (ustawione ze co 3 minuty) Info dodatkowe - Fedora 1, Mozilla 1.4, Gnome. Poprzedniego dnia przed zamknieciem systemu dokonalem nastepujacych akcji - wyczysc historie, wyczysc LocationBar, usun cache. Robilem to w innych Linuksach na Mozilli 1.4 nie raz - w Fedorze poraz pierwszy.... I co teraz?? Z gory dzieki za sugestie... sparky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2004 * Uaktualnij Mozille (gdzieś na forum podawałem adresy do repozytorium - będziesz mogło spokojnie zrobić to przez apt) * możesz spróbować stworzyć 'nowy profil" - powinno wtedy być ok * korzystałeś z Mozi dołączonej do Fedory? (na pewno tak) ale jakbyś np instalował mozillePL (vanilliową zresztą też) to musisz pierwszy raz uruchmić program spod roota ... -- nie wiem czy powyższe odp. Cię satysfakcjonują, ale to co mi przychodzi do głowy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi