Gość Napisano Czerwiec 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2009 Witam. Mam podobny problem jak kolega. Czy jest możliwe skonfigurowanie fedory aby miec dostep do pamieci wewnetrznej urzadzenia jak i do karty microSD która to jest w nim zainstalowana. W google znalazlem tylko cos takiego http://posix.in-egypt.net/node/41 ale w sómie to niewiele mi to mówi. Urzadzenie łączy sie przez USB. Bloototh w moim przypadku odpada. Podejżewam że da sie to jakoś podmontować, tylko jak ? Bo skoro Winda potrafi to i Fedorka powinna dać rade. Pozdrawaim Rafal B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Czerwiec 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2009 tez uzywam urzadzenia z WM i Fedorki, ale jak na razie nie udalo mi sie zamontowac samego urzadzenia, a jedynie jego wbudowana pamiec wewnetrzna... jesli chce wykonac jakas aktualizacje (wymagajaca ActiveSynch) to musze podpinac urzadzenie do kompa z windowsem... ale jesli ktos znajdzie na to sposob, to z checia sie z nim zapoznam oczywiscie Wine nie wchodzi w gre, bo rozchodzi sie o zmiane oprogramowania urzadzenia, a to zbyt delikatna operacja jak na wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi