qmic Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 10 razy, dwa systemy, 3 przeglądarki, nie ma mowy o literówce a na drugiego maila wciąż nie doszło potwierdzenie mimo że to już dzień minął. Dobra panowie, jak powiedział Arabski "spadam stąd" sezon rozpocząłem i zakończę go jak się zmagazy.inżyruje Anty wakacje czas zacząć. Hostingu poszukam potem. Ile Ty tego aplołdu / downlołdu potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 18, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 Ile Ty tego aplołdu / downlołdu potrzebujesz? Minimum. Postawić sobie stronkę-wizytówkę i grzebać w niej do późnej starości. Takich śmieciowych to miałem od groma, czas się ustatkować. Blogów nie cierpię, zresztą ja nie umiem pisać o sobie, wolę coś zrobić przez ten czas ...może bloga Nic wielkiego, ale żebym miał tam jakieś możliwości zabawy: baza+jakiś dynamiczny język np. php, java, pythona się mogę nauczyć, inne? Spróbuje potem jeszcze z yoyo.pl ale jak mówię, wolałbym subtelniejsze reklamy, jednak widzę że priorytetem to się stał "nie padający serwer" a nie brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 Minimum. Postawić sobie stronkę-wizytówkę i grzebać w niej do późnej starości. Takich śmieciowych to miałem od groma, czas się ustatkować. Blogów nie cierpię, zresztą ja nie umiem pisać o sobie, wolę coś zrobić przez ten czas ...może bloga Nic wielkiego, ale żebym miał tam jakieś możliwości zabawy: baza+jakiś dynamiczny język np. php, java, pythona się mogę nauczyć, inne? Spróbuje potem jeszcze z yoyo.pl ale jak mówię, wolałbym subtelniejsze reklamy, jednak widzę że priorytetem to się stał "nie padający serwer" a nie brak reklam. No to mam taki, właściwie to nic na nim nie ma - kilku klientów trzyma tam forum WoW`a czy CS`a. Póki nie zacznie mi przeszkadzać że zajmuje mi miejsce (albo się nie spali ze starości) to Ci mogę udostępnić, to sobie sprawdzisz czy stabilność Ci wystarczy, bo o ile pamiętam to coś z nim było nie tak, ale nie mogę sobie przypomnieć [root@skynet ~]# uptime 20:06:22 up 314 days, 13:12, 1 user, load average: 0.08, 0.02, 0.01 Jednak pomimo tego sobie dobrze radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 22, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 @qmic heh, jesteś Św. Mikołajem albo Szatanem dybającym na mą duszę Co chciałbyś w zamian? Mogę Cię podlinkować na stronie, choć nie sądzę żebym na początku w ogóle miał coś sensownego na niej. Podrzuć dane konta na priv, za parę tygodni miałbym czas się pobawić. Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 23, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2009 @qmic heh, jesteś Św. Mikołajem albo Szatanem dybającym na mą duszę Co chciałbyś w zamian? Mogę Cię podlinkować na stronie, choć nie sądzę żebym na początku w ogóle miał coś sensownego na niej. Podrzuć dane konta na priv, za parę tygodni miałbym czas się pobawić. Dzięki ! Raczej denerwuje mnie świadomość że coś się kurzy, jak komuś się może przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi