hehehehehehe Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Witam Jaka karta radiowka bedzie na 100% chodzic pod kontrola FC 2 ? Mam na mysli taka ktora system (_odrazu_ → od razu) ORT wykryje i nie bedzie problemow z konfiguracja . pozdro PS : Jesli mozna to podajcie linki do allegro do auikcji z takimi kartami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 ja mam kartę opartą o chipset admtek 8211 karta to belkin f5d6001 v.2 i działa bez żadnych problemów instalacja jest bardzo prosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hehehehehehe Napisano Listopad 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 Ile takie cacko kosztuje ? I czy trzeba ssac nowe stery czy te z CD i README producenta stykaja do instalacji na fc2 ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 Nie dokładnie ile kosztuje ale nie więcej niż 150 zł. Na płyie dołączonej do karty są jedynie stery do windozy więc trzeba ściągnąć z netu. Natomiast te co są na płycie działają przez ndiswrapper u mnie przynajmnie nie występowały żadne problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mounter Napisano Listopad 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 Ja mam RaLink Wireless PCI Adaptor RT2400/RT2460 instalowac trzeba, ale nie jest to jakos specjalnie skomplikowane. Chodzila na FC2 i chodzi na FC3. Niestety nie wiem ile kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3bo Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 Witam! Najzyczajniejszy Realteak |s3bo|group Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaero Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Możesz także kupić kart D-Linka albo Planet. Sterowniki nie są (_odrazu_ → od razu) ORT w dystrybucji, ale łatwo je znaleźść. Instalacja jest banalna, a konfiguracja ogranicza się do podania IP,DNS i GATEWAY. PS: Sterowniki należa do projektu acx100. Pod takim hasłem ich szukaj, tak też znajdziesz pełną listę kart, które są obsługiwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi