Mikołaj Napisano Czerwiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 Witam Czy ktoś miał, ma, (bądź będzie miał ;p) podobny problem: robię zwykłą prezentację, czy otwieram już gotową, i wszelkie animacje po prostu mi się zacinają na Linuksie (tutaj fedora na dwóch kompach). Na windowsie w OO wszystkie animacje działają płynnie. Da się coś z tym zrobić, żeby jednak i na linuksie płynnie to chodziło? Aha, jak coś to w w OO 2.x i 3.x tak mam i miałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 Witam Czy ktoś miał, ma, (bądź będzie miał ;p) podobny problem: robię zwykłą prezentację, czy otwieram już gotową, i wszelkie animacje po prostu mi się zacinają na Linuksie (tutaj fedora na dwóch kompach). Na windowsie w OO wszystkie animacje działają płynnie. Da się coś z tym zrobić, żeby jednak i na linuksie płynnie to chodziło? Aha, jak coś to w w OO 2.x i 3.x tak mam i miałem ... Strzelam ale direct rendering może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Napisano Czerwiec 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 [mag@mag-lap ~]$ glxinfo |grep direct direct rendering: Yes na lapie sterowniki nvidia z rpmfusion, a na pc radeon - sterowniki systemowe, bezpośrednie renderowanie też jest aktywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi