fafig Napisano Czerwiec 23, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2009 owned XD chyba wiecej nie trzeba mowic http://www.joemonster.org/filmy/17211/Bo_m...rld_of_Warcraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 23, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2009 owned XD chyba wiecej nie trzeba mowic http://www.joemonster.org/filmy/17211/Bo_m...rld_of_Warcraft Widziałem ale dobre. Najlepsze jest ok. 1:10 jak sobie próbuje pilot włożyć w d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 23, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2009 cizys, kwiczy jak zarzynana świnia, ale i tak jest najlepsza radość brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Czerwiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 Gollum MK-II... Dlategoż generalnie nie gram w MMORPG dalej zwane MMOHNS (Hack'n'Slash) bowiem z RPG mają tyle wspólnego co kot napłakał...a jak już gram to nie na poważnie i raz na ruski rok, żeby "zresetować" pamięć po monotonnym programowaniu " taki swego rodzaju F5 dla mojej głowy W MMO o tyle nie warto grać bowiem jest generalny podział na dwie grupy graczy: 1) Płacący za grę - lepsze uzbrojenie, wygląd, dodatki &c. 2) Niepłacący za grę - gorsze uzbrojenie, wygląd, dodatki &c. Najgorsze to, że zwykle wystarczy pograć 15 min i wiadomo kto jest kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2009 Gollum MK-II... Dlategoż generalnie nie gram w MMORPG dalej zwane MMOHNS (Hack'n'Slash) bowiem z RPG mają tyle wspólnego co kot napłakał...a jak już gram to nie na poważnie i raz na ruski rok, żeby "zresetować" pamięć po monotonnym programowaniu " taki swego rodzaju F5 dla mojej głowy Dlatego ja wolę grać w RPG single player, przynajmniej jest jakaś fabuła, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 29, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2009 ja gralem pol roku w cabal online, dopoki nie odkrylem ze sa serwery co exp idzie 300x szybciej co to za frajda wbijac jeden level pare dni LOL. mmorpg to zlodziej czasu i kropka ja juz sie wyleczylem z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Czerwiec 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2009 Dlatego ja wolę grać w RPG single player, przynajmniej jest jakaś fabuła, Polecam The Quest jest na pewno wersja PC oraz iPhone, nie pamiętam jak z innymi platformami... firma RedShift chyba się zwała, nie mam pod ręką linku do strony niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi