skazi Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Oto co znalazłem w necie TUTAJ niby w testing ale wygląda na official!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Od 29 października było jeszcze kilka aktualizacji, więc raczej bym nie ryzykował... Ja wolę poczekać do poniedziałku Już o 21 można zacząć ściągać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Listopad 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Przecież 20 października miało być zamrożone wydanie i nie powinno się już nic zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 zamrożenie != zaprzestanie poprawiania błędów Zamrożenie służy tylko po to, żeby nie wprowadzac nowych wersji programów - nie zostaną one poprawnie przetestowane, więc nie należy ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigmej Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 od jutra bedzie ??? bo na FC2 sie czekalo i czekalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 od jutra bedzie ??? Jutro już o 21 będzie dostępna :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Listopad 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 od jutra bedzie ??? bo na FC2 sie czekalo i czekalo Gdzie na FC2 się czekało?????? Z niektórych mirrorów można było ściągać 2-3 dni wcześniej A data premiery była taka jaką podawali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigmej Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 koncowa data premiey sie zgadzala ale byla przesuwana z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 No kurde ... dlaczego nie można jescze pobrać .. ?? jest 8:14.. dostep juz powinen być na niektórych serwerach... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzywy Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 No kurde ... dlaczego nie można jescze pobrać .. ?? jest 8:14.. dostep juz powinen być na niektórych serwerach... :/ Aż tak Cię zmeczy czekanie kilku godzin lub 1 dnia? Musisz jak wiekszość sępów mieć już, w tej chwili - jeszcze tupiąc do tego nóżkami? Przecież można na spokojnie i bez emocji zbytnich ;-) Więcej opanowania to naprawdę Ci się kiedyś przyda ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 eeee tam... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 AlienJR Post: 8.11.2004 - 07:17 No kurde ... dlaczego nie można jescze pobrać .. ?? jest 8:14.. dostep juz powinen być na niektórych serwerach... :/ Masz zmieniony czas? A co do godziny, to zdaje mi sie ze brana jest pod uwage ta w USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 strasznie szybko to przelecialo, pamietam jakbym wczoraj sciagal FC2 a to jednak bylo dobry kawal czsu temu lecz dzieki nowej FC znowu powroce na forum i juz zostane (mam nadzieje) bo mnie tu chyba od poczatkow lipca nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abuk Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Fedora Core 3 FINAL I386 CD 1 - 4 2271 Mb http://www.suprnova.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi