Tom:-) Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 Mam zamówioną z pewnego portalu subskrypcję i codziennie i przychodzą maile na pocztę Evolution i jakich mam dokonać zmian aby w tym mailu otwierały mi się obrazy które są zamieszczone? Przychodzą mi w mailu oferty produktów z linkami o fotografiami ale nie mogę ich ujrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 u mnie jest tak, że na chwilke myszką najeżdzam nie klikając na miejsca gdzie powinny być obrazki i wtedy evolution pobiera je (widzę to w dolnym prawym rogu), po czym je bez problemu wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 Edycja ---> Ustawienia ---> Ustawienia poczty ---> Wiadomości HTML Tam będziesz miał wybór jak Evolution ma się zachowywać w przypadku grafiki w wiadomościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom:-) Napisano Czerwiec 24, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 u mnie jest tak, że na chwilke myszką najeżdzam nie klikając na miejsca gdzie powinny być obrazki i wtedy evolution pobiera je (widzę to w dolnym prawym rogu), po czym je bez problemu wyświetla No u mnie tak nie ma Edycja ---> Ustawienia ---> Ustawienia poczty ---> Wiadomości HTML Ten sposób jest dobry. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi