ppp Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 (_ściągnołem_ → ściągnąłem) ORT następujące plilki mplayer-common-1.0pre5-2.i386.rpm mplayer-1.0pre5-2.i386.rpm Kiedy wpisuje w konsoli rpm -Uvh mplayer-common-1.0pre5-2.i386.rpm mplayer-1.0pre5-2.i386.rpm pojawia sie następujacy komunikat :"ostrzeżenie: mplayer-common-1.0pre5-2.i386.rpm: Sygnatura V3 DSA: NOKEY, key ID 75aa026a" Jakies pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Ale instalacja nie idzie dalej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp Napisano Listopad 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 no niestety po tym komunikacie nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Poszukaj w Poradach artykulu o instalacji MPlayera. Powinno pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp Napisano Listopad 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2004 Poszukaj w Poradach artykulu o instalacji MPlayera. Powinno pomoc Porady te widzalem zanim zaczołem instalować mplayera, sciagnolem te pliki raz jeszcze i tym razem zainstalowalo sie juz bez problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi