bulaziom Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 Witam forumowiczów, Mam Internet od Dialogu, łączę się przez pppoe i na większości distro nie było z tym problemu. Podobnie jak na F10 i F11 system-config-network wszystko ładnie ustawiał. Dziś po aktualizacji niestety ppp sypnęło, dalej gdy włączam w system-control-network pokazuje się "Aktywne" jednak połączenie z Netem w rzeczywistości nie ma. Chciałbym nie instalować Fedory na nowo, bo robiłem to niedawno przy aktualizacji F10>F11 (oj, co się wtedy działo;)) Z góry dziękuję za okazaną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 pingowales po adresie IP ? sproboj spingowac serwer onetu (208.67.222.222). moze nie masz wpisu w resolverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulaziom Napisano Lipiec 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 Ma Pan piwo ode mnie;) Faktycznie redolv.conf był pusty, przywróciłem z resolv.conf~ i działa;) Jeszcze raz bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 jaki pan LOL pan to ja bede w wieku 60 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi