KARY Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Podlaczylem mikrofon, zapalilem w KMix zielona i czerwona 'diode' przy suwaku mikrofonu, slysze sie w glosnikach, ale za cholere nie moge nic nagrac za pomoca KRec, podobnie mikrofon nie przekazuje dzwieku gdy uzywam Skype. Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 Mam ten sam problem. Jak zalaczyc nagryanie z mirofonu w glosnikach slysze glos, ale jak chce nagrac do pliku to nic sie nie nagrywa na skype tez nic nie dziala. Jak to ustawic trzeba? Na windowsie wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 Za bardzo nie wiem co z tym zrobić, ale może spróbujta wszystkie suwaki na wejści do góry, no i może jest różnica które lampki się zapala ??:) Zobaczcie co macie w centrum sterowania, tam można nieco ustawić. A tak właśnie spojrzałem, że może trza ustawić arts, żeby nagrywać, to w centrum sterowania!! Może coś z tego będzie :) Pozdrawiam Gryhild!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi