isman1 Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 mam problemwogóle ze wszystkimi komunikatorami (_niewiem_ → nie wiem) ORT dlaczego ale mam tylko 1-ego użytkownika nieda się więcej co ja mam robić . Zainstalowałem tlenaX2 i można ale występuje błąd podczas logowania.To ja już (_niewiem_ → nie wiem) ORT. Co ja mam robić znajdzcie mi jakiś program zwieloma użytkownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Jest to związane z sposobem działania (_linuxa_ → Linuksa) ORT, każdy użytkownik powinien posiadać swoje wlasne konto a ustawienia konkretnego programu zapisywane są w jego katalogu domowym. Więc opcja o której mówisz byłaby raczej nieprzydatna (nie masz chyba 3 własnych numerów GG?) Po przesiadce z win trudno może do tego przywyknąć ale ma to zalety (najważniejszą jest bezpieczeństwo) i jest to bardziej logiczne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Użytkowniku isman1, opcja "Zgłoś post do moderatora" nie służy do ponaglania w rozwiązywaniu problemów forumowiczów! a do zupełnie innych celów... Przeczytaj REGULAMIN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Użytkowniku isman1, opcja "Zgłoś post do moderatora" nie służy do ponaglania w rozwiązywaniu problemów forumowiczów! a do zupełnie innych celów... HEHE, ale podziałało. Odpowiedziałeś MSPANC Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isman1 Napisano Listopad 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 potrzeba mi takie cosik by 3 osoby korzystały z komunikatora. Jeżeli np: mój ojciec podał swój numer to jqa już niemogę drugiego więc co jest grane??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isman1 Napisano Listopad 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 mam 3 osoby w rodzinie które potrzebują sobie pogadać ale co nieda się powiedzcie mi dlaczego...i czy da się to zrobić???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Juz przeciez odpowiedzieli Ci w poprzednim poscie !! po co sie powtarzasz ??? i zasmiecasz forum!!! Ten system działa na innych zasadach niz windowswiec jak jestes zalogowany to profil tworzony jest tylko dla jednego usera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 http://kadu.net/doc.php?page=chat#profile /edit/ Te dwa posty powyżej pochodzą z innego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 mam 3 osoby w rodzinie które potrzebują sobie pogadać ale co nieda się powiedzcie mi dlaczego...i czy da się to zrobić???? już Ci napisałem wyżej dlaczego nie możesz tworzyc profili uzytkowników w komunikatorach musisz stworzyć konto dla każdego użytkownika i jak ktoś będzie chciał pogadać to zaloguje się na własnym koncie ze swoimi ustawieniami to jest najlepsze rozwiązanie też już Ci napisałem dlaczego... i uzywaj przecinków czasem bo bardzo ciężko zrozumieć co autor miał na myśli a nie każdemu chce się to roszyfrowywać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Luty 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2005 wiem ze temat jest stary ale akurat potrzebowalem wrzucic drugi profil i po przeczytaniu do polowy tematu myslalem ze sie nieda a do ciebie The Structorr mam prozbe nie wypisuj glupot jesli czegos niepotrafisz zrobic bo ktos pozniej pomysli ze naprawde jestes expertem majac tyle postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Luty 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2005 wiem ze temat jest stary ale akurat potrzebowalem wrzucic drugi profil i po przeczytaniu do polowy tematu myslalem ze sie nieda a do ciebie The Structorr mam prozbe nie wypisuj glupot jesli czegos niepotrafisz zrobic bo ktos pozniej pomysli ze naprawde jestes expertem majac tyle postow Ulżyło ci? Zgłoś swój problem do moderatorów, to mi zmniejszą liczbę postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2005 nerwus ? ja tez poproszę .. ;] A co do tematu.. to The Structorr napisał, że ważne jest bezpieczeństwo.. i dlatego trzeba dbać o jajka, update'y, selinuksa, firewalla i takie błachostki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Luty 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2005 .. i dlatego trzeba dbać o jajka Tak... Dbanie o jajka jest sprawą priorytetową Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2005 no fakt dziwnie to zabrzmiało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 wiem ze temat jest stary ale akurat potrzebowalem wrzucic drugi profil i po przeczytaniu do polowy tematu myslalem ze sie nieda a do ciebie The Structorr mam prozbe nie wypisuj glupot jesli czegos niepotrafisz zrobic bo ktos pozniej pomysli ze naprawde jestes expertem majac tyle postow Ja nie mam experta i mi wcale nie zalerzy na tym. Co masz do The Structorr :?: Podał ci wyjaśnienie na samym początku, nie działa to napisz, że nie działa i co. Skąd możesz wiedzieć co on umie robić a co nie :?: Zaczynasz krytykować innych, zawracasz głowe modelatorom. Regulaminu pewnie jeszcze nie przeczytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi