Skocz do zawartości

Komunikatory, jeden tylko użytkownik

isman1

Rekomendowane odpowiedzi

mam problemwogóle ze wszystkimi komunikatorami (_niewiem_ → nie wiem) ORT dlaczego ale mam tylko 1-ego użytkownika nieda się więcej co ja mam robić . Zainstalowałem tlenaX2 i można ale występuje błąd podczas logowania.To ja już (_niewiem_ → nie wiem) ORT. Co ja mam robić znajdzcie mi jakiś program zwieloma użytkownikami.:) :(

Jest to związane z sposobem działania (_linuxa_ → Linuksa) ORT, każdy użytkownik powinien posiadać swoje wlasne konto a ustawienia konkretnego programu zapisywane są w jego katalogu domowym. Więc opcja o której mówisz byłaby raczej nieprzydatna (nie masz chyba 3 własnych numerów GG?) Po przesiadce z win trudno może do tego przywyknąć ale ma to zalety (najważniejszą jest bezpieczeństwo) i jest to bardziej logiczne.

Pozdrawiam

mam 3 osoby w rodzinie które potrzebują sobie pogadać ale co nieda się powiedzcie mi dlaczego...i czy da się to zrobić????

już Ci napisałem wyżej dlaczego nie możesz tworzyc profili uzytkowników w komunikatorach musisz stworzyć konto dla każdego użytkownika i jak ktoś będzie chciał pogadać to zaloguje się na własnym koncie ze swoimi ustawieniami to jest najlepsze rozwiązanie też już Ci napisałem dlaczego... i uzywaj przecinków czasem bo bardzo ciężko zrozumieć co autor miał na myśli a nie każdemu chce się to roszyfrowywać ;)

Pozdrawiam

• 2 months later...

wiem ze temat jest stary ale akurat potrzebowalem wrzucic drugi profil i po przeczytaniu do polowy tematu myslalem ze sie nieda a do ciebie The Structorr mam prozbe nie wypisuj glupot jesli czegos niepotrafisz zrobic bo ktos pozniej pomysli ze naprawde jestes expertem majac tyle postow :angry:

wiem ze temat jest stary ale akurat potrzebowalem wrzucic drugi profil i po przeczytaniu do polowy tematu myslalem ze sie nieda a do ciebie The Structorr mam prozbe nie wypisuj glupot jesli czegos niepotrafisz zrobic bo ktos pozniej pomysli ze naprawde jestes expertem majac tyle postow :angry:

Ulżyło ci? Zgłoś swój problem do moderatorów, to mi zmniejszą liczbę postów

nerwus ?

ja tez poproszę .. ;]

A co do tematu.. to The Structorr napisał, że ważne jest bezpieczeństwo.. i dlatego trzeba dbać o jajka, update'y, selinuksa, firewalla i takie błachostki..

wiem ze temat jest stary ale akurat potrzebowalem wrzucic drugi profil i po przeczytaniu do polowy tematu myslalem ze sie nieda a do ciebie The Structorr mam prozbe nie wypisuj glupot jesli czegos niepotrafisz zrobic bo ktos pozniej pomysli ze naprawde jestes expertem majac tyle postow

Ja nie mam experta i mi wcale nie zalerzy na tym. Co masz do The Structorr :?: Podał ci wyjaśnienie na samym początku, nie działa to napisz, że nie działa i co. Skąd możesz wiedzieć co on umie robić a co nie :?: Zaczynasz krytykować innych, zawracasz głowe modelatorom. Regulaminu pewnie jeszcze nie przeczytałeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...