loganek Napisano Lipiec 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2009 Witam, ICQ wprowadziło(nie wiem kiedy, ale to nie ważne) możliwość videokonferencji. Jednak nigdzie nie potrafię znaleźć programu pod Fedorę(10) który by to obsłużył. Instalacja windowsowskiego icq na wine kończy się naruszeniem pamięci. Czy istnieje (_wogóle_ → w ogóle) ORT taki program pod linuksa? Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Lipiec 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2009 Czy istnieje (_wogóle_ → w ogóle) ORT taki program pod linuksa? Bez video tak: licq Poza tym kto tego jeszcze używa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loganek Napisano Lipiec 14, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2009 Bez video tak: licq bez video to nie ja potrzebuje Poza tym kto tego jeszcze używamoi znajomi z zagranicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2009 powiedz im ze albo przejda na jabbera albo ich wykasujesz z listy kontaktow . przeciez jest skype, ktory jest chyba bardziej popularny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loganek Napisano Lipiec 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2009 powiedz im ze albo przejda na jabbera albo ich wykasujesz z listy kontaktowchyba bardziej mnie zależy na utrzymywaniu z nimi kontaktów;p więc nikt nie zna takiego komunikatora pod linuksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2009 znalazlem tylko cos takiego, ale nawet nie wiem jak sprawdzic bo nie mam kamerki video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loganek Napisano Lipiec 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2009 niestety żeby to pobrać trzeba mieć wykupione konto. Ma ktoś ten program pobrany i mógłby mi go wysłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi