badacz Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Konkurencja (mandrake) od pewnego czasu dodaje do distro sterowniki do najpopularniejszego w polsce modemu adsl. Czy w FC 3 można się tego spodziewać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 instalacja sterów pod neo jest banalnie prosta wiec nie widze potrzeby aby dodawać ale jak komus to ułatwi życie to spoko od przybytku głowa nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 O ile mi dobrze wiadomo to MDK wspołpracuje z TPSA... ( Chwyt czysto marketingowy.. po prostu MDK chce aby te dzialania zwiekszyly poziom ekspansji ich systemu na polskim rynku- MDKi te wypasione sa platne :/ .... ) Nie lubie takich działan ;/ No i jak to kolega @ati wspomniał isntalacja jest banalna ( nie mam neo ale instalowalem u kolegi.. zapewniam wszystkie kroki sa opisane tutaj na forum... bułka z masłem ) Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 ostatnio instalowałem na RH Enterprise najnowsze stery eagla i trzeba trzy standardowe polecenia wpisac ./configure make make install a cała instalacja jak dobrze pamiętam to po polsku jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 siemanko czyli mam rozumiec ze jesli do instlacji neo pod fedora2 urzywalem fc2_speedtouch_usb to pod fedora3 tez on zadziala ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi