piotrino Napisano Lipiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2009 Witam skąd mogę pobrac skype dla fedory 11??? W repozytorium dla fedory11 nie ma skype, na stronie wiki tez nie ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Lipiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2009 w repozytoriach nigdy chyba nie bylo Skype'a i jestem na 99% pewien, ze nigdy nie bedzie. sciagnij ze strony (_rpma_ ? RPM-a) ORT. POZNIEJ: o matko, moj pierwszy ORT!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2009 pewnie jakies tam patenty naruszone a wiadomo ze nsa sie domagala od niemcow zeby podali sposob kodowania w skype, a ze fedora powstaje w usa...wiec odpowiedz gotowa tu sa rpmy do fc6 i 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Lipiec 17, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2009 pewnie jakies tam patenty naruszone a wiadomo ze nsa sie domagala od niemcow zeby podali sposob kodowania w skype, a ze fedora powstaje w usa...wiec odpowiedz gotowa tu sa rpmy do fc6 i 7 THANKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farcry422 Napisano Sierpień 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2009 Witam skąd mogę pobrac skype dla fedory 11??? W repozytorium dla fedory11 nie ma skype, na stronie wiki tez nie ma.... Ja mam taki sposób może komuś sie przyda fedora poradnik video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi