piotrino Napisano Lipiec 18, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2009 wooooohoo, ale dependency hell wyskoczylo mozna by sprobowac recznie skompilowac, ale jak koledze zadzialalo z tym LD_PRELOAD to warto sprawdzic. i faktycznie lepiej to przywroc do pierwotnego stanu, az strach pomyslec co sie stanie jak zainstalujesz jeszcze stary kernel z zaleznosciami Jednak komenda kolegi zadziałała tylko będę musiał odpalać skype z konsoli.... A Tak z ciekawości co by się stało jakbym zainstalował stary kernel z zależnościami???? Wkurza mnie że jak instaluję daną zależność to ta zależności "woła" o dalsze zależności...szukania jest co nie miara.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Lipiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2009 Bezsensu troche odpalanie z konsoli. Stworz sobie skrot z polecenim jakie podalem i tez bedzie smigac. Z zaleznosciami zaleznosci nie warto sie bawic, bo moze to sie konczy padem systemu ewentualnie zerowa stabilnoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Lipiec 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Bezsensu troche odpalanie z konsoli. Stworz sobie skrot z polecenim jakie podalem i tez bedzie smigac. Próbowałem stworzyć ale nie odpala mi, dopiero z konsoli mi poprawnie odpala.... Skrót dałem za zarówno z aplikacji jak i skrót odpalał mi z terminala...Ale to nic nia dało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi