Piotr Pyclik Napisano Lipiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2009 Wymyśliłem sobie zapoznać się z paroma podcastami, a że używam akurat Banshee, postanowiłem skorzystać z możliwości tego programu. Subskrybuję (akurat takie coś), plik .mp4 ściąga się, obraz jest, niestety brak dźwięku. Pojawia się komunikat PackageKit, oznajmiający że brakuje kodeków dla MPEG-4 AAC. Pozwalam wyszukać, chce instalować gstreamer-ffmpeg. Instalacja kończy się niepowodzeniem, bo gstreamer-ffmpeg jest już zainstalowany (bo jest). Jakieś pomysły? A może te opcje dla podcastów zrobili w Banshee tak dla picu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2009 gstreamer-plugins-bad i ugly masz zainstalowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Pyclik Napisano Lipiec 18, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2009 Dzięki, poszło. Zmyliło mnie, że chciało instalować gstreamer-ffmpeg. Jakiś bug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi