Kefir Napisano Listopad 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2004 Witam. Mam pytanie czy ktoś pomyślnie zainstalował u siebie może kartę bezprzewodową Planet WL-8305 na Fedorze 2 albo na nowej 3-ce?. Jestem bardzo poczatkujacy wiec szukalem na googlach znalazlem istrukcje wszystko dzialalo wykrywalo karte ale nie dzialaly strony pingowalo tylko brame stron juz nie (uprzedzam odpowiedz zle wpisane dns sprawdzalem 10 razu:). Doszukalem sie ostatnio artykulu o programie ndiswrapper czy jakos tak - probowal go ktos juz moze? Jezeli komus sie udalo odpalic ta sieciowke to prosze o dokladna i szczegolowa ale naprawde szczegolowa instrukcje bo (_napewno_ → na pewno) ORT gdzies utkne:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crow Napisano Listopad 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2004 Witam, ja niestety stoje przed problemem instalacji realteka na układzie 8180L i też bym sie dołączył do analogicznego zapytania - czy już ktoś to zrobił na FC3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 witam! wl-8305 na chipsecie acx100 probowalem odpalic na slacku 9.1 i 10 no i d*pa z tego byla. tera mam FC3 i chyba bedzie dobrze:) wszystko jest na dobrej drodze. to są pomocne linki:] http://forum.cc-team.org/viewtopic.php?p=3...b56a84227#36504 <--- tutaj mozna sie dowiedziec co nieco no i znalezc tam mozna linki do kolejnych stron a tu konkret.. :] tekst jest dluugi ale trzeba przeczytac BAAARDZO uwaznie!!! i wszystko! nie mozna nawet fragmentu pominac:> (_odrazu_ → od razu) ORT ostrzegam:> http://www.houseofcraig.net/acx100_howto.php tu jest wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi