dely Napisano Listopad 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2004 Hm, może mam za szybkiego kompa, bo nic mi się nie pokazuje Jak definitywnie sprawdzić poprawność zainstalowania sterowników nvidii? Może jakiś benchmark lub cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Listopad 21, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2004 Owszem, sprobuj odpalic ktorys z wypasionych wygaszaczy ekranu (euphoria czy cos takiego) w OpenGL, jesli chodzi plynnie i sie nie haczy to oznacza ze masz power by nvidia. No chyba ze masz faktycznie potezny sprzet (stacja graficzna ?). Moze nie jest to miarodajny benchmark ale ta zaleznosc u mnie sie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Można jeszcze wrzucić glxgears :lammer: albo ustawić liczenie FPS w wygaszaczu ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi