ponury_z_bagna Napisano Sierpień 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2009 witam powiem szczerze jestem kompletnie zielony z Linuksa zainstalowałem bo mi kumpel radził używam gnoma przez pierwszy tydzień miałem dźwięk i wo gule aż poleciał mi z konta... co śmieszne poleciał tylko z mojego konta... na co dzień nie przeszkadzało mi to bop w razie co przeskakiwałem z konta na konto jak chciałem fil mobejżeć kożystałem z innego konta... teraz nie mam dźwięku wo gule i przy logowaniu i w niczym nawet systemowe dzwięki padły... głośniki mam sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2009 omg, ortografia, budowa zdan, zle forum (osla laczka pasuje). do rzeczy. masz walczone pulseaudio? ps aux |grep pulseaudio mozna sprobowac zabic i wystartowac pulseaudio: pulseaudio -k pulseaudio -D jaka to karta dzwiekowa? czy moduly zaladowane masz do kernela (lsmod)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponury_z_bagna Napisano Sierpień 25, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2009 [ponury@niszczyciel5 ~]$ ps aux |grep pulseaudio ponury 2328 0.3 0.6 595404 6356 ? Ssl 09:26 1:05 /usr/bin/pulseaudio --start --log-target=syslog gdm 7815 0.0 0.6 588504 6284 ? Ssl 13:17 0:00 /usr/bin/pulseaudio --start --log-target=syslog ponury 8351 0.0 0.0 91080 860 pts/0 S+ 14:15 0:00 grep pulseaudio na późniejsze komendy brak reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi