fafig Napisano Wrzesień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2009 mam dosc wkurzajacy problem z programem pdfedit. potrzebuje dodac informacje osobowe do kilku pdfow w wykropkowane miejsca. jednak za kazdym razem jak wpisze tekst i nacisne enter obraca mi go o 90 stopni i nie wiem co z tym zrobic. ma ktos jakis pomysl? z tego co pisze w dokumentacji to moze byc ustawiona nieprawidlowa matryca pdfa cokolwiek to znaczy. probowalem to obracac ale nie ma nawet opcji do obracania. dotyczy chyba kazdej wersji, wszedzie widze poradniki (nie wiem po co) jak zamieniac slowa, a poki co nie znalazlem w google. dzieki z gory edit: a jednak to niepoprawiony bug, i to na zlosc dla pdfow ustawionych na landscape ;/ no coz, przynajmniej export do png dziala wiec mozna gimpa uzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Wrzesień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2009 A bawiłeś się tym: http://extensions.services.openoffice.org/project/pdfimport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi