RyyS Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 o ile sa dodawane do takich produktow stery pod win to pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT nie :/ jak wtedy wyglada sytuacja? czy system wykryje pamiec flash podlaczona do usb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 powinien wykrywać mi wykrywał mount /dev/sda1 lub cos takiego przy montowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 sda jesli nie masz dyskow SATA Ogolnie flashe (pen drive, czytnik kart czy aparat cyfrowy) wykrywane sa jako ostatnie urzadzenie SCSI. Ja mam dwa SATA wiec najpierw jest sda, sdb i dopiero mam flasha pod sdc. Najprosciej podlacz flasha podczas instalacji systemu, fedorka sama go wykryje i umiesci odpowiedni wpis w /etc/fstab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyyS Napisano Listopad 24, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2004 no to mi sie podoba zakupilem wreszcie odtwarzacz mp3 i po podlaczeniu do komputera, fedora od razu go wykryla i umiescila ikonke na pulpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jiliew Napisano Listopad 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2004 Ja mam Pendrive i owszem po zalaczeniu systemu wykrywa i umieszcza odpowiednie wpisy w fsab, ale kiedy chce skopiowac cos na pamiec przy pomocy krusadera to nic sie nie dzieje. Oczywiscie usbflash znajduje sie w katalogu media ale na pulpicie zadnej ikonki nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi