press Napisano Październik 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2009 Przeglądając google natknołem sie na wiele odpowiedzi jednak żadna nie pomogła. Jak narazie doinstalowałem czcionki MS jednak nic to nie pomogło. Tekst jest czytelny jedank co tu duzo mówić jest brzydki Jeśli odpale firefoxa w wine wyglada on dużo gorzej niż domyslny firefox. np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_arcin Napisano Październik 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2009 Zobacz to www.ubucentrum.net/2009/09/waczamy-wygadzanie-czcionek-w-wine.html powinno być ok Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
press Napisano Październik 19, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2009 Zobacz to www.ubucentrum.net/2009/09/waczamy-wygadzanie-czcionek-w-wine.html powinno być ok Pozdrawiam Dzięki:) No tego akurat nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_arcin Napisano Październik 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2009 Zobacz też to www.ubucentrum.net/2008/04/zmiana-wygldu-wine.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Październik 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2009 A ja polecam żeby iść do źródła, problem dotyczy WINE więc bugzilla WINE jest właściwym miejscem na szukanie przyczyn lub zgłoszenie błędu. http://bugs.winehq.org/show_bug.cgi?id=16729 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi