tadeos Napisano Październik 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2009 Witam. Firefox błednie przedstawia grafiki. Np: na onecie zamiast ikonek nawigacyjnych mam niebieskie kleksy. Problem występuje tylko pod Firefox'em - w Operze bez zarzutu. Co ciekawsze te "wadliwe" grafiki po ściągnięciu na własny dysk są przdstawiane prawidłowo. O co tu chodzi i co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Październik 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2009 Witam. Firefox błednie przedstawia grafiki. Np: na onecie zamiast ikonek nawigacyjnych mam niebieskie kleksy. Problem występuje tylko pod Firefox'em - w Operze bez zarzutu. Co ciekawsze te "wadliwe" grafiki po ściągnięciu na własny dysk są przdstawiane prawidłowo. O co tu chodzi i co mam zrobić? Może jakiś żart Administratora z podmianą plików ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeos Napisano Październik 25, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2009 Może jakiś żart Administratora z podmianą plików ? Gdyby tak było - to musiałbym sam sobie......, a nic mi o tym nie wiadomo. Problem jest naprawdę realny. Ponieważ dotyczy maszyny w mojej pracy - dopiero jutro odinstaluję i na nowo zainstaluję firofexa'a. Gdy to nie pomoże - może uda mi się pogrzebać w plikach przegladarki. Dam znać co z tego wyjdzie....Póki co jestem ździwiony..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeos Napisano Październik 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2009 Dzięki samo sie naprawiło !! Dla szukających rozwiązania problemów z tą przeglądarką może się przydać: http://mozillapl.org/wiki/Standardowa_Diagnostyka:_Firefox. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi