shoo Napisano Listopad 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2004 instaluje sobie stery NVIDIA-Linux-x86-1.0-6629-pkg1.run i wsio ok, normalnie mi dziala ale gdy uruchomie ponownie kompa to x'y sie nie wlaczaja fatal error "faield to initialize nvidia kernel module" czy cos w tym stylu. ale gdy ponownie zainstaluje to znowu dzialaja normalnie !? what's up? pozdro UPDATE: sorka temat nieaktualny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro Napisano Listopad 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2004 Sprawdz czy jest ładowany moduł nvidi w pliku /etc/modprobe.conf powinien być wpis : alias char-major-195* nvidia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lep Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 Mam identyczny problem: Po instalcaji driver odpala sie jest logo nvidi itd ale po restacie kompa juz problem i zglasz bełedy. Mam wpis w modprobe.conf. Może ktoś to rozpracował prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi