Pienia Napisano Listopad 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2009 Witam Obserwujecie u siebie takie przypadki? Zdarzają sią na sterownikach NVIDIA, RADEON na kartach graficznych ATI/AMD w konfiguracji dual-head oraz NOUVEAU na sprzęcie NVIDIA z wyłączonym modesettings w kernelu. Błąd jest opisany na Bugzilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Listopad 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2009 Witam Obserwujecie u siebie takie przypadki? Zdarzają sią na sterownikach NVIDIA, RADEON na kartach graficznych ATI/AMD w konfiguracji dual-head oraz NOUVEAU na sprzęcie NVIDIA z wyłączonym modesettings w kernelu. Błąd jest opisany na Bugzilla. Tak, nie obserwuję u siebie takich przypadków, Chociaż z drugiej strony nie, nie nie obserwuję u siebie takich przypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemal Napisano Listopad 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2009 Też miałem problemy z zamrażaniem pulpitu przy sterach nvidi, nouveau z włączonym KMS i nv. Dlatego przełączyłem się na vese i jak narazie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neometal Napisano Listopad 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2009 Heyka. Też miałem ten problem freezującym się systemem. Szybkie obejście problemu znajduje się na bugzilli tutaj , w komentarzach do bug'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pienia Napisano Listopad 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2009 Szybkie obejście problemu znajduje się na bugzilli tutaj , w komentarzach do bug'a. Paczki z koji lub przejście na vese? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neometal Napisano Listopad 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2009 Przetestowałem na sobie paczki Koja'a Działa, nie obserwuję żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi