Gość Napisano Listopad 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 Witam, mam problem z moim dyskiem twardym. Aktualnie posiadam dysk 1 Tb oraz dysk 250 Gb. Podczas instalacji windowsa na dysku 1 Tb, instalator usunął mi dane z mniejszej dysku. Probowałem odzyskać dane za pomocą testdisk, ale niepoprawnie wykrył mi partycje. Wiem że dane na pewno są na dysku bo program photorec odnajduje te dane. Chcem odzyskać pewien katalog z danymi a nie chce go szukać pośród sterty innych śmieci. Czy ktoś może mi poradzić jakiego programu użyć Dysk 1 tb jest sprawny i mam na nim fedore i xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Listopad 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 Ontrack Easy Recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 a może coś darmowego? bo wersja demo pozwala tylko by obejrzeć, że pliki są na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemal Napisano Listopad 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 Polecałbym jeszcze spróbować: Foremost i Scalpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi